Onze vakantiewoning biedt plaats aan maximaal 15 personen en beschikt over 5 slaapkamers. Ze is gelegen in het pittoreske middeleeuwse dorpje Lo-Reninge, in het hart van de Westhoek en op minder dan 25 kilometer afstand van de prachtige Belgische kust, evenals de historische steden Ieper en Diksmuide. Bovendien zijn attractieparken zoals Plopsaland en Bellewaerde ook gemakkelijk bereikbaar.

Bij ons verblijf op de boerderij kun je volop genieten van de rust, terwijl je tegelijkertijd het levendige boerenleven kunt ervaren. Hoewel meehelpen op de boerderij niet verplicht is, heb je altijd de mogelijkheid om de dieren van dichtbij te bekijken. En als extra ontspanningsoptie bieden we ook een heerlijke hottub om 's avonds onder de sterren te genieten.

Terwijl de kinderen zich vermaken met gocarts en springen op de trampoline, kun jij ontspannen in onze zongerichte tuin en genieten van het prachtige uitzicht over de uitgestrekte velden. En wat dacht je van een zomerse avond met een heerlijke barbecue en het bewonderen van een adembenemende zonsondergang?

Onze boerderij

De boerderij is omringd door akkers, bomen, hagen en een boomgaard met een 40-tal hoogstammige fruitbomen. De appels persen we tot appelsap. In de lente en zomer kan je genieten van de vele bloesems en bloemenborders.

Onze dieren

In de koestal vind je zo’n 80 jonge koeien. Die verhuizen als ze oud genoeg naar een andere hoeve in de buurt om kalfjes te krijgen en gemolken te worden. Daarnaast kweken we zo’n 700 vleesvarkens.

Op en rond onze hoeve vind je ook heel wat kleinere boerderijdieren: kakelende kippen, zwartblesschapen, de dwerggeiten Babs en Babette, de pony’s Ursula en haar dochter Emoana, de paarden Pol en Full Moon, de honden Theo Symba en Siya, hangbuikvarkens Bert en Ernie, dwergkonijntjes Juliette Winnie en Nala, parkietjes en vele poesjes.

Zin om een handje toe te steken? Dat mag maar moet niet. Op de boerderij is er altijd wel iets te beleven, en al zeker voor de kinderen.

’t Donderswal ligt in het vredige Lo-Reninge.
De vakantieboerderij is de ideale uitvalsbasis voor een verkenning van de Westhoek.